Om Spin of Hope

Spin of Hope är evenemanget för dig som vill spinna och samtidigt bidra till Barncancerfondens viktiga ändamål. Du får chansen att göra gott samtidigt som du har kul tillsammans med andra deltagare. Svettig träning får du på köpet!

Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer. 

Spin of Hope 2022

Du som arrangör får möjligheten att arrangera Spin of Hope under två dagar, fredag 25 mars och lördag 26 mars.  

På fredagenerbjuds deltagarna att boka ett valfritt spinningpass på en av våra medverkande anläggningar. På så sätt kan kompisgänget eller kollegorna avsluta veckan med en timmes spinning tillsammans och samtidigt bidra i kampen mot barncancer. Deltagaravgiften på fredagspasset är 150, 250, 350 kronor eller en lagstart för 750 kronor. Du bidrar efter egen förmåga! 

På lördagen är upplägget som tidigare år – ni turas om att hålla igång en cykel under 12 timmar i lag om 1–12 personer. Antingen med hjälp av vänner eller kollegor eller helt på egen hand! Lagavgiften är 1 500 kronor, om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en Guldcykel för 3 000 kronor eller varför inte en Diamantcykel för 10 000 kronor.  

Vilket upplägg väljer du? 

Om du har frågor kring de olika uppläggen är du alltid välkommen att höra av dig till event@barncancerfonden.se .