Run of Hope tillsammans med Vitamin Well

Nu inleder Barncancerfonden och Vitamin Well på nytt ett samarbete för Run of Hope 2019 under namnet "Run of Hope tillsammans med Vitamin Well". Tillsammans med tusentals löpare som springer i kampen mot barncancer siktar vi tillsammans på insamlingsrekord.

Vitamin Well är ett svenskt företag som startades 2006 med syfte att vara ett modernt och nyttigare alternativ till läsk och söta juicer. Vitamin Well är övertygade om att ansvarsfullt företagande är nyckeln till långsiktig lönsamhet och hållbart företagande. Bland annat klimatkompenserar man för sina transporter. Läs mer på Vitamin Wells hemsida

– Vi är jätteglada över att Vitamin Well är tillbaka som partner för Run of Hope. Med deras engagemang och starka varumärke kan vi tillsammans nå ännu fler människor som vill kombinera sin löpning med att stötta kampen mot barncancer, säger Jannica Eriksson, chef för idrottsevent på Barncancerfonden.

– Vitamin Well och Barncancerfonden har en fin historia tillsammans och det känns fantastiskt att fördjupa samarbetet. Vi kommer engagera några av våra största ambassadörer, kommunicera loppet via våra flaskor och arrangera flera lopp runt om i landet. Vi kommer ge järnet för att slå insamlingsrekordet., säger Petter Ericson Hållén, marketing manager på Vitamin Well. 

Läs mer om Vitamin Wells CSR-arbete och produkter på vitaminwell.se