Nyheter Run of Hope 2020!

Årets Run of Hope kommer med flera härliga nyheter som vi hoppas kan gynna både deltagare och arrangörer!

Ny deltagarkategori – Lagstart!

I år kommer deltagare ha möjlighet att köpa ”Lagstart 5 personer” och ”Lagstart 10 personer” – exemplariskt för familjen som kan anmäla alla deltagare samtidigt, eller företaget som vill springa med ett helt lag. En lagstart för fem personer kostar 400 kr och en lagstart för tio personer kostar 800 kronor. 

Arrangera ett Run of Hope med flera olika distanser

I år arrangörer möjlighet att lägga till flera olika distanser vid registrering av sitt Run of Hope. Ett lopp kan nu ha olika långa lopp eller starter tex ett barnlopp för de allra minsta. Som arrangör väljer man antal distanser, vilken tid och hur många platser dessa ska ha i anmälningsformuläret. Som deltagare kan du se en arrangörs olika distanser på arrangörens eventsida. 

Springtime går in som partner i Run of Hope

Nu går Springtime Group in som stolt partner i Run of Hope. "Tillsammans med Vitamin Well och Barncancerfonden kommer vi att jobba med kampanjer, tävlingar, happenings i samband med våra resor, deltagande på lopp och andra utmaningar i syfte att samla in pengar till Barncancerfondens viktiga arbete." - Patrik Ydeberg, Springtime

Nya sponsorpaket! 

Inför 2020 har vi uppdaterat våra sponsorpaket med nya priser och nytt material. Som sponsor kan man vara med och bidra till ett lokalt Run of Hope. På varje arrangörs eventsida kan du läsa mer om sponsorskapen och köpa ett paket som passar. 

Vill du löparträna med oss under våren?

Häng med på ett av våra Pre-runs som arrangeras av vana löpartränare tillsammans med Vitamin Well. Följ oss och Vitamin Well på Facebook för att se information om nästa träningstillfälle.