Stockholm SISAB Run (walk) of hope 2018

Insamlat hittills: 8 300 Kr

73%

Mål: 11 400 Kr

Antal platser kvar

130

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • SISAB
  • Förmansvägen 11, 11743, Stockholm Sverige
  • bjorn.jouchims@sisab.se
  • 0850847038

SISAB Run (walk) of hope 2018

2017 var vi 100 personer från SISAB som gick, joggade eller sprang till förmån för Barncancerfonden. I år höjer vi ribban och siktar på 228 deltagare.

SISAB deltar i Barncancerfondens Run of Hope. Gå, jogga eller spring och samla in pengar till deras livsviktiga verksamhet. Loppet arrangeras av SISAB med start och mål på parkeringen vid kontoret.

Barncancerfondens Run of Hope ger företag och privatpersoner möjligheten att arrangera ett lopp och samla in pengar till fonden. SISAB deltar även i år och hoppas att så många som möjligt deltar och samtidigt betalar anmälningsavgiften/donerar 50 kronor för att delta.

Det är inte en tävling utan man deltar efter sina egna förutsättningar. Målet är att ha kul och samla in pengar till Barncancerfonden. SISAB kommer efter loppet att dubblera insamlat belopp.

Start och mål
Loppet arrangeras 7 september med flytande start mellan klockan 11 och 12 för att så många som möjligt ska kunna hitta en lucka i mötes- och lunchplaneringen och delta. Loppet är cirka 5 kilometer långt med start och mål på parkeringen vid Förmansgatan. Loppet går runt sjön Trekanten och tillbaka. Har ni förhinder på lunchen går det lika bra att gå, jogga eller springa rundan vid annat tillfälle under dagen.