WSP Run of Hope

Insamlat hittills: 5 875 Kr

39%

Mål: 15 000 Kr

Antal platser kvar

269

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Henrik Larsson
  • Norra skeppargatan 11, 80320, Gävle Sverige
  • faean74@gmail.com
  • 0730628532

WSP Run of Hope

Hjälp WSP med att stötta Barncancerfonden genom att springa, jogga, lunka eller gå 2 km,5 km eller 10 km och där alla insamlade pengar oavkortat går till Barncancerfonden. Vem som helst kan vara med oavsett nivå och ålder.

Vi på WSPs kontor i Gävle brukar köra Spin of Hope varje år och tänkte nu även springa/jogga/lunka eller gå lite för att samla in pengar till Barncancerfonden.

Start och målgång sker vid spårcentralen i Hemlingby friluftsområde och ni som deltar väljer vilken sträcka ni vill genomföra, 2 km är den röda, 5 km är den gula och 10 km är den gröna. I början och slutet går alla distanserna i samma spår. Finns markeringar i spåret var man svänger av till  2:an respektive 10:an.

Det kommer inte vara någon tidtagning på loppet utan det får man sköta själv isåfall.

Anmälningsavgiften för loppet är 50kr men man kan även välja att skänka mer om man vill. Varje anmälan ger en lott i sponsorlotteriet som sker efter loppet med priser från Stadium och Intersport.

(Om du inte har möjlighet att delta i loppet men ändå vill vara med och stödja barncancerfonden så kan du såklart ändå bidra. Bjud gärna in flera vänner och arbetskamrater så hoppas jag att vi ses i höst under fina väderförhållanden! :)

Inget barn ska behöva genomgå cancer och kan detta event medföra att ett eller flera barn får en lättare resa i sin behandling så ska ni inte missa att delta.

Sponsorer

Schema

Tid
Pass
Instruktör

10:00-10:45
Samling Spårcentralen, Nummerlappsutdelning

ca 10:45
Information från WSPs organisatör
Henrik Larsson

11:00
Starten går

Ca 12:30
Utlottning av sponsorpriser.