- Run of Hope -

Insamlat hittills: 130 092 Kr

87%

Mål: 150 000 Kr

Antal platser kvar

319

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Gudö Sportklubb
  • Militärbron över Gammelströmmens utlopp i Tyresö Flaten, 13533, Gudö Sverige
  • gudorunofhope@gmail.com
  • 0702157636

Gudö - Run of Hope

Efter förra årets succé är det för oss en självklarhet att ta ny ansats och försöka göra det ännu bättre - bli fler deltagare och samla ännu mer pengar till Barncancerfonden.

 

Stort tack till alla som hittills anmält sig till Gudö Run of Hope! Vi är väldigt glada över det stora intresset och ser fram emot en trevlig lördag där vi får träffa er alla. Samma dag anordnas det ca 200 lopp över hela Sverige genom Barncancerfondens försorg i deras kampanj Run of Hope.

Tillsammans har vi lyckats att samla in en stor summa pengar och målet är att det totalt via alla lopp skall samlas in 1,5 miljoner kronor. Har du någon idé om hur vi kan samla in än mer pengar genom vårt lopp så tveka inte att höra av dig.

Nedan följer information om hur vi lagt upp lördagens aktiviteter.

Hitta hit

Åker du kommunalt, åk buss 873 till Nyfors. Promenera lite mindre än 1 km, gå Nyforsvägen rakt ner till parkeringen. Vid parkeringen går du förbi bommen och följer stigen som går utmed vattnet i ca 150 meter och där ligger startområdet.

Kommer du med bil så parkera på parkeringen längst ned på Nyforsvägen, följ stigen förbi bommen ca 150 meter och du är framme.

Gående från Gudö sidan, följ Fiolvägen till den tar slut, följ cykel/gångstigen till en liten träbro över Gamelströmmen, ta sedan höger följ gångstigen bredvid vattnet bort till start. Från Fiolvägen är det ca 1,5 km till start.  Obs! på Gudösidan finns inga parkeringsplatser.

Start och målområde

Start och mål är beläget vid grillplatsen som ligger mellan sjöarna Tyresö-Flaten och Lillsjön.

Startbevis/Nummerlappar utdelning från ca. kl. 10:15

Det är bra om du kommer i god tid då nummerlappsutdelningen kan ta lite tid.

Du behöver inget startbevis eller legitimation för att få en nummerlapp.

Nummerlapp kommer finnas för alla fyra klasser.

3 km och 8,2 km kommer ha nummerlapp med siffror och 1 km och 5,5 km har nummerlappar från barcancerfonden där man med fördel kan skriva sitt namn innan start.

Direktanmälan

Det går bra att göra efteranmälan till Gudö - Run of Hope vid nummerlappsutdelningen och på plats i startområdet. Vi tar Swish.

Försäljning

Vid Start/målområdet sker försäljning av korv med bröd och fika, allt är skänkt av Ica Maxi Haninge. Alla intäkter gå oavkortat till Barncancerfonden, betalning sker med kontanter eller Swish. 

Lotter

Försäljning av lotter för 10:- vid start- och målområdet

Omklädning/toaletter

Vi rekommenderar att du som löpare kommer ombytt till evenemanget. Det finns ingen möjlighet till omklädnad eller dusch på plats. Vill du ta ett uppfriskande bad efter målgång så går det självklart bra.

Vid grillplatsen har Stiftelsen Tyresta en mulltoa. 

Värdesaker

Någon organiserad väsk- eller värdesaksinlämning finns inte och vi ansvarar inte för något du lämnar på plats när du är ute och springer. Men vi har ett tält där man kan ställa sin väska så den inte blir blöt om det regnar.

Start, cirkatider

Kl. 10:15 börjar nummerlappsutdelning samt fikaförsäljning.

Kl. 11:30 information om banan nere vid fikaförsäljningen

Kl. 11:45 startar de minsta sitt lopp på 1 km.

Kl. 12:05 startar 3 km loppet.

Kl. 12:15 startar 8,2 km och 5,4 km loppen

Bansträckning Gudö - Run of Hope

1 km banan går mellan broarna. Efter start går den på lättsprungen bred stig i ca 200 meter sedan svänger banan höger och du får härlig skogsstig innan du kommer ner till nästa bro. Spring över bron och därefter höger bort till målområdet som ligger ute på den bredare bron.

Denna bana kommer vara snitslad med röd/vita snitslar.

3 km banan följer en lättsprungen bred stig i ca 1 km sedan blir det fin lite trixigare skogsstig i ca 1 km. Sista kilometern är lättsprungen stig och när du har ca 500 meter kvar spring över bron vid Gamelströmmen för att sedan spurta bort till mål på träbron vid Start/målområdet.

Denna bana kommer vara snitslad med röd/vita snitslar.

5,5 km banan börjar med ca 1 km bred stig för att sedan gå över i lite mer teknisk skogslöpning ca 3 km. Du kommer sedan till fotbollplanen Gudö där det finns en vattenstation innan de sista kilometrarna som dels är lite trixiga men som avslutas med enkel löpning in till mål. Den är snitslad röd/vit.

Banan följer 8,2 km banan men viker av, vid delnigen står en funktionär samt därefter snitslad med blågult tills man kommer ut till gemensam stig igen. Därefter är avslutningen densamma som 8,2 km bana och återigen snitslad röd/vit.

8,2 km banan går som 5,4 km banan men har två kortare backiga partier samt en fin lättlöpt loop på ca 2 km. På banan finns det två vätskestationer, den första efter ca 4,5 km och därefter ca 1,5 km innan mål. Denna bana följer röd/vita snitslar.

Vätskekontroll


Längs 5,5 km banan kommer det att finnas en vätskekontroll. Det finns även möjligt att få vatten i målområdet.

Längs 8,2 km kommer det att finnas två vätskestationer en egen vid ca 4,5km och sen kan man ta del av 5,4 km kontrollen.

Tidtagning

Vi kommer sköta tidtagningen manuellt och hoppas att vi veckan efter loppet kan publicera en resultatlista på vår Facebooksida.

Priser

Placering 1-3 Herr och Dam alla klasser kommer få pris. Alla barn som deltar kommer få en goodiebag . Det kommer också finnas utlottningspriser till er som fullföljer något av loppen.

Medicinsk service


Vi kommer på start/målområdet och på några platser utmed banan ha sjukvårdsutrustning. Ingen sjukvårdspersonal kommer finnas på plats och alla deltagare springer på egen risk.

Kontakta oss

Har ni frågor så kan ni nå oss på gudorunofhope@gmail.com eller 070-2157636

 

Väl mött!

Ronny, Patrik och Robert.

 

Sponsorer