Elin och Martins Run of Hope!

Insamlat hittills: 0 Kr

0%

Mål: 5 000 Kr

Antal platser kvar

25

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Elins traineekollegor på Acando
  • Grimsta naturreservat, 16258, Stockholm Sverige
  • caroline.witasp@gmail.com

Elin och Martins Run of Hope!

Elin Andersson och Martin Pettersson gifter sig! Och då de önskar att folk skänker till välgörenhet före att ge bröllopspresenter, samt att de båda är aktiva personer, vill vi kollegor till Elin se till att uppfylla båda två! Vill du vara med och springa tillsammans med Elin och Martin, och samtidigt bekämpa barncancer; kom spring med oss!

Run of Hope är ett koncept som hålls varje år av Barncancerfonden, där flera lopp går samtidigt runt om i Sverige och startavgifterna går till Barncancerfonden. Vem som helst kan arrangera ett lopp var som helst, och vem som helst kan anmäla sig till att delta i ett lopp.

Därför tänker vi att vad vore väl bättre än att göra ett eget lopp för Elin och Martin?!

Då de flesta loppen sker PÅ DAGEN av Elin och Martins vigsel den 8e september, har vi själva valt att arrangera och vara med och springa på en helt annan dag, nämligen söndag 28e oktober. Vi tänker oss en kort runda på ca 6km, som följs upp av bastubad och kalldopp på Grimsta Naturreservat och Isbjörnarnas bastu (Bromma).

Startavgiften går alltså oavkortat till Barncancerfonden och man väljer själv hur mycket man vill skänka. Bastubadet är frivilligt och kostar ca 50kr/person.

Är du sugen på att springa med Elin och Martin, och samtidigt skänka pengar till att bekämpa barncancer? Anmäl dig här, eller maila caroline.witasp@gmail.com så skickar vi en länk till anmälan efter bröllopet.

Välkommen att springa med oss!

/Elins kollegor på Acando