Run of Hope

Insamlat hittills: 16 200 Kr

162%

Mål: 10 000 Kr

Jag vill också bidra

Antal platser kvar

1

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • Malkars Träningscenter
  • Torsåsgatan 1, 39239, Kalmar Sverige
  • tilde@malkars.se
  • 0709853886

Run of Hope Kalmar - BOKA PLATS VIA tilde@malkars.se

Ta chansen att kombinera en riktigt rolig löpklass ihop med välgörenhet där alla pengar vi springer in går till Barncancerfonden! Lördagen den 21 september samlas vi på Malkars Västra i Kalmar och håller igång löpbanden i tolv timmar. Vi använder oss av våra underbara SKILLRUN löpband från Malkars egna succékoncept Run Challenge. Alla som älskar att jogga/ springa kan vara med! Inga förkunskaper behövs. Samla ihop dina vänner och bilda ett lag som håller igång ett löpband. Ni bestämmer själva hur många ni ska vara i ert lag, 1-12 personer som tar hand om en eller flera timmar av passet. Det går även att boka lösa biljetter (utan lag). Då bokar man sig för minst en timme, gärna fler!

ANMÄL ER ENDAST VIA tilde@malkars.se

För första gången i Kalmar! Run of Hope arrangeras av Malkars Träningscenter på huvudanläggingen Västra på Torsåsgatan 1, Kalmar. Boka din plats redan idag och var med och spring för Barncancerfonden!

Ta chansen att kombinera en riktigt rolig löpklass ihop med välgörenhet där alla pengar vi springer in går till Barncancerfonden! Lördagen den 21 september samlas vi på Malkars Västra i Kalmar och håller igång löpbanden i sex timmar. Vi använder oss av våra underbara SKILLRUN löpband från Malkars egna succékoncept Run Challenge. Alla som älskar att jogga/ springa kan vara med! Inga förkunskaper behövs.

Samla ihop dina vänner och bilda ett lag som håller igång ett löpband. Ni bestämmer själva hur många ni ska vara i ert lag, 1-12 personer som tar hand om en eller flera timmar av passet. Det går även att boka lösa biljetter (utan lag). Då bokar man sig för minst en timme, gärna fler!

ANMÄL LAG HÄR:
Maila lagnamn till tilde@malkars.se
Pris 3000kr för våra "Guldlöpband" med en egen valfri presentation på Malkars sociala medier som ingår samt extra pyntat löpband och företagsskylt.

Pris 1500kr för våra "Baslöpband" med pyntat löpband och företagsskylt.

ANMÄL DIG (UTAN LAG) här:
Maila till tilde@malkars.se  Pris 150 kr eller mer förstås!

OBS! BETALNING OBS! 
Alla betalningar swishas till Barncancerfonden direkt. Ta en skärmdump eller spara ner kvitto på betalning som visas upp för Malkars. Detta är för att vi ska kunna summera ihop hur mycket eventet totalt har samlat ihop. Tack för ditt bidrag och ditt engagemang!

FRÅGOR
tilde@malkars.se 070-9853886

Läs mer här https://malkars.se/event/run-of-hope/ eller följ vårt evenemang på Facebook. 

 

Schema

Tid Pass Instruktör
08:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
09:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
10:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
11:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
12:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
13:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring
14:00 Run Challenge ca 45 min Gå, lunka eller spring