Gävle Run of Hope

Insamlat hittills: 3 600 Kr

12%

Mål: 30 000 Kr

Jag vill också bidra

Antal platser kvar

284

Information

Eventets kontaktuppgifter

  • WSP Gävle
  • Hemlingbyvägen 93/95, 80257, Gävle Sverige
  • backyardultragavle@gmail.com

Run of Hope Gävle

WSP Gävle annordnar för andra året Run of Hope och i år har vi även en riktig löpartävling i anslutning till detta event och allt överskott från den tävlingen skänkes också till Barncancerfonden.

Eventet kommer gå av stapeln i Hemlingby friluftsområde och starten för Run of Hope Gävle går kl. 10:45 den 7 september. Banan man går/lunkar/joggar/springer är 6706 m lång och underlaget är eljuspår och en liten sträcka på skogsstig, vi kommer även ha en kortare sträcka som är ca 2 km som är bra att ta om man har mindre barn med sig. Kommer inte vara någon tidtagning och alla åldrar är välkomna, vi hade deltagare mellan 0-80 år förra året och vi hoppas på en lika bra spridning i år.

Det kostar minimum 100 kr att delta och hela summan går oavkortat till Barncancerfonden. Vill man skänka mer kan man välja det när man gör sin anmälan. Finns förvalda summor på 100 och 200 kr men man kan även klicka i för att välja valfri summa.

Vi har satt ett högt mål med att nå 30 000 insamlade kr i år och tillsammans med vår riktiga tävling Backyard Ultra Gävle(BUG) hoppas vi att det kommer nås.

Vill man vara med i BUG så hittar man mer information om den tävlingen via länken nedan och den tävlingen är perfekt att vara med i om man vill försöka ta distansrekord för sig själv då tävlingen går ut på att genomföra banan på 6706 m en gång varje timme så länge man hinner innan nästa varv startar. Så det är inte snabbast i mål som vinner utan den som klarar flest varv.

https://backyardultragavle.wordpress.com/

Vi kommer ha utlottningspriser för både Run of Hope och BUG och vinnarna kommer presenteras på listor som sätts upp vid start/mål området så fort som möjligt efter starten har gått.

Deltagare

Susanne Fröroth Jonna Ullström Peter Salåker Moa Lignell Ida Mangsbo Jenny Östblom Magnus Söderström Fredrik Eriksson Henrik Larsson David Harrysson Irmeli Johansson Molly Trässman Hanna Trässman Stefan Trässman Ella Frödevall Tony Östblom

Delta i eventet Run of Hope

Schema

Tid Pass Instruktör
09:30 - 10:30 Incheckning och efteranmälan Vid start/målområdet
10:45 Starten går