Energihem - Run of Hope

Insamlat hittills: 100 kr

1%

Mål: 14 000 kr

Energihem - Run of Hope - tillsammans MOT cancer!

Genom att vara med och springa "Energihem - Run of Hope" tillsammans med dina kollegor drar du ditt strå till stacken i kampen mot barncancer. Barn och cancer hör inte ihop! Anmäl dig till loppet idag och var med och samla in pengar så att inga fler barn ska behöva drabbas av cancer. Energihem bjuder dig som anställd på anmälningsavgiften!

Välkommen till Energihem - Run of Hope, den 16 september 2021 kl.18:30.

Nu har du vårens och höstens viktigaste träningsmål att jobba mot! Den 16 september springer vi alla på Energihem för kampen mot barncancer. Vill du hellre gå, lunka, löpa, jogga går det så klart också bra, valet är ditt. Det är upp till dig och din egen målsättning. Bara du avgör hur du tar dig runt. Men syftet och ändamålet är viktigt, precis som din egen hälsa.

Du får flera positiva effekter av träning. Kroppen är byggd för att röra på sig och när du motionerar blir du piggare, starkare och kan förebygga många problem. Motion ger dig bättre rörlighet och balans, du blir mindre stressad och sover bättre, samtidigt som du motverkar övervikt, höga blodfetter och högt blodsocker.

Att du i samma veva bidrar till ett viktigt arbete i kampen mot en obarmhärtig sjukdom som varje år skördar alldeles för många oskyldiga liv - barns liv. De som knappt börjat sin livsresa ännu. Här kan du med enkla medel bidra till forskningen för ett stopp på detta.


Anmälningsavgiften är 100 kr/pers. Men Energihem bjuder dig som anställd på startavgiften om du vill delta för detta viktiga ändamål. Och lovar även att utöver detta skänka motsvarande summa för det antal deltagare vi lyckas få ihop, till Barncancerfonden och dess viktiga forskningsarbete. Dvs. om 50 personer anmäler sig blir det 5 000 kr i anmälningsavgift och Energihem lägger då till motsvarande 5 000 kr. Och Barncancerfonden får sammanlagt 10 000 kr. Bra va?!

Vårt mål är 14 000 kr - är du med? 

 

Hur går det till då?

Distanserna är 3 km, 5 km och 10 km. Du väljer själv vilken som passar dig. Eftersom omständigheterna inte tillåter oss att samla ALLA härliga och hurtiga Energihemsmortionärer på ett och samma ställe i år kommer loppet därför att gå av stapeln på ett par olika ställen i landet. Men om du inte vill eller kan åka till något av dessa ställen kan du så klart även springa på din hemort. Själv eller tillsammans med någon. Du springer “virtuellt” loppet med Energihem via appen RaceONE.

Så här gör du för att delta virtuellt på Energihem - Run of hope:
1. Ladda ner appen RaceONE på din telefon.
2. Logga in eller skapa en användare i appen.
3. Sök på loppet genom att skriva loppets namn - Energihem - Run of Hope.
4. Välj ett av de tre loppen (med olika bansträckor) som passar dig.
5. Tryck på ”delta i loppet” när du är inne på loppets sida.
6. Fyll i din loppkod som du får skickad till dig efter din anmälan. 
7. Tryck på ”starta loppet” den 16 september när du ska springa ditt lopp.
8. När du sedan har slutfört din löptur trycker du på ”målgång”. Loppet är då slutfört och ditt deltagande har registrerats i appen.

Platser för samordnade lopp

Energihem - Run of Hope har en ansvarig kontaktperson vid starten på de orter som har lopp som springs gemensamt. Här kan du se personer och orter som kommer ansvara för respektive lopp (innan start kommer även de specifika platserna för loppen att publiceras):

* Sundsvall - Jenni Aalto

* Gävle - Mikael Rosén

* Falun - Mikael Sandgren Krång och Mikael Siljendal

* Norrköping - Tommy Lyrehag

* Jönköping - Michael Holmberg

 

För att anmäla dig skickar du ett trevligt mail till jenni.aalto@energihem.com. Där du uppger ditt namn, adress, telefonnummer och var du tänker springa. Se till att du får en bekräftelse på din anmälan av Jenni inom den närmaste tiden.

Så klart kan du springa med barnen, sambon/make/maka, kusinen, grannen osv. Men de får denna gång betala sin egen anmälningsavgift. Pengarna gå till en behjärtansvärd och viktig sak så vi hoppas så klart att motivationen är enkel och att så många som möjligt känner sig laddade för en tur i friska luften en härligt höstkväll i september.

Om du vill ge eller få lite pepp, känna delaktighet och få lite draghjälp upp från soffan, kan du ansöka om att bli medlem i vår “träningsgrupp” på Facebook - Energihem - Run of Hope. Här peppar vi varandra till träning och sprider glädje inför loppet den 16 september.

Och du, glöm inte ta bilder och sprid i alla dina sociala medier under din träning och under själva loppet, för att locka fler att dra sitt strå till stacken. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något....
Tagga med #energinienergihem #energihemmotcancer #runofhope2021
#energihemrunofhope2021 #utrotacancer

Tillåter vädret föreslår vi en picknick i det gröna efter loppet, eller varför inte längs banan för dem som inte deltar. Glada hejarop och härlig pepp är också viktigt för loppets deltagare.
Vi gör detta TILLSAMMANS!

Stort lycka till med din träning!

Information

  • Energihem
  • Tegelvägen 3B, 85350, Sundsvall Sverige
  • camilla.sjolander@energihem.com

Lopp

16 sep 18:30 - 23:00
Energihem - Run of Hope 3 km
0/0
Platser kvar

Boka
16 sep 18:30 - 23:00
Energihem - Run of Hope 5 km
0/0
Platser kvar

Boka
16 sep 18:30 - 23:00
Energihem - Run of Hope 1 mil
0/0
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra Energihem - Run of Hope

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Senaste gåvor

  • Anonym