Run of Hope Backyard

Insamlat hittills: 9 130 kr

91%

Mål: 10 000 kr

Älta Run of Hope Backyard

Vi vill att alla barn ska få röra på sig, springa och leka. Det kan vara svårt eller till och med omöjligt när man genomgår en cancerbehandling, men med ännu mer forskning kan fler barn bli friska och få leva som vanligt igen. Därför samlar Älta Triathlon in pengar till Barncancerfonden i samband med olika arrangemang under 2021 där deltagaravgiften är frivillig. Denna gång bjuder vi in till en Backyard där alla som vill kan delta utifrån sin förmåga.

Älta Triathlon hälsar alla välkomna till andra upplagan av Älta Run of Hope Backyard. Start och mål på Lovisedalsvägen 29 (vid Ältadalens förskola). Du bestämmer din anmälningsavgift själv när du anmäler dig och alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. 

 

Barnens Backyard

Banan är 400 m lång och kommer att var snitslad. Vi ser även till att någon vuxen springer/cyklar med och visar vägen. Starten går 10:30, men var på plats en stund innan. Om det blir många deltagare delar vi upp i två startgrupper; skolbarn respektive förskolebarn. 

Festis delas ut efter målgång.


Backyard ett varv

Banan är 6,7 km lång och väl snitslad och skyltad. Starten går 12:00. Var på plats en liten stund innan så att du hinner hämta ut och ta på nummerlappen.

Backyard ultra

Banan mäter 6,7 km. Starten går 8:00 och därefter blir det start varje ny timme. Man springer så många varv man orkar, enda kravet för att få fortsätta på nytt varv är att man är i mål innan nästa start. Maximalt springer vi 12 varv och den som är kvar till dess och springer sista varvet snabbast vinner. 

Alla ultralöpare har möjlighet att lämna väskor, kläder, mat mm i föreningslokalen som ligger 50 m från starten. Ni som vill ha en plats i lokalen meddelar det på larare.christer@gmail.com. I lokalen finns tillgång till toalett, kylskåp och mikrovågsugn. 

Större delen av banan saknar belysning så i början och slutet av dagen behövs pannlampa.


Håll avstånd

För att vi inte ska bidra till smittspridning påminner vi om att det är viktigt att hålla avstånd och att inte komma och springa om du känner dig sjuk.


Banan

Varvet mäter 6,7 km och går på asfalt och grusvägar. Vid några tillfällen passeras trafikerade vägar. Det handlar inte om mycket trafik, men tänk på att ta det lugnt vid passagerna så att det inte sker någon olycka. 
GPX-fil att ladda ner till klocka finns här: https://drive.google.com/file/d/1NSfuFrJoQKkpcdGq6bQQz_Wbu-aGfTkJ/view?usp=sharing


Karta finns här: https://drive.google.com/file/d/1rBI0CXDh9oUTMklfQW_oPPjMsSEjC3g1/view?usp=sharing


Nummerlappar

Barnens backyard har nummerlappar som kräver säkerhetsnålar. Vi tillhandahåller så många vi kan, men ta gärna med egna om du har. 

Nummerlapparna till vuxna är självhäftande, men ultralöparna som ska springa hela dagen och kanske byta tröja då och då kan nog behöva säkerhetsnålar. På nummerlappen finns en rad där det står "Jag springer Run of Hope för..." där du t.ex. kan fylla i namnet på någon som du tänker extra på när du springer loppet. 


Parkering

Ett tiotal platser finns på gatan längs Lovisedalsvägen där det går att parkera gratis hela dagen. Annars finns gator lite längre bort där det går att parkera. På förskolans parkering är det parkeringsförbud på helger.

 

Resultat

Detta är ett välgörenhetsarrangemang och ingen officiell tävling. Du tar därför din tid själv. I ultraklassen skrivs en inofficiell resultatlista för hand efter sista målgång, men den kommer inte att publiceras någonstans.

Information

  • Älta Triathlon
  • Odlingsvägen 35, 13836, Älta Sverige
  • larare.christer@gmail.com
  • 0739967423

Lopp

20 nov 08:00 - 20:00
Backyard Ultra
3/30
Platser kvar

Boka
20 nov 12:00 - 13:00
Backyard ett varv
52/70
Platser kvar

Boka
20 nov 10:30 - 11:00
Barnens backyard
37/50
Platser kvar

Boka

Kan du inte delta eller vill du bidra lite extra?

Då kan du scanna QR-koden i din Swish-app och bidra med en valfri gåva.

Scanna här!

Sponsra Run of Hope Backyard

Det finns tre sponsorpaket ditt företag kan välja på. Att sponsra ett event innebär att ditt företag får möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott.

Guldsponsor

Guldsponsor

10 000 kr
10 000 kr
Varav 10 000 kr går till Barncancerfonden.
Silversponsor

Silversponsor

5 000 kr
5 000 kr
Varav 5 000 kr går till Barncancerfonden.
Bronssponsor

Bronssponsor

2 000 kr
2 000 kr
Varav 2 000 kr går till Barncancerfonden.

Deltagare

Backyard Ultra

Helen Stridh
Johan Ansén
Dennis Boström
Kristin Holmberg
Robert Bratsberg Karlsson
Beatrice Lidman
Timothy Edegran
Sebastian Crawford
Dan Ihrelius
Tobias Andrén
Per Dixon
Charlotta Grähs
Massimo Mondini
Jenny Johansson
Liselott Silwer
Robert Lison Svanström
Ola Henriksson
Älta UltraRunners: Michael Ringh, Arne Sköldén, Maik Gustavsson, Patrik Strömbäck

Backyard ett varv

Sophia Ahldén
Johnny Axelsson
Marie Malmborg
Maxim Bessmert
Pierre Röjhammar
Freyja Röjhammar
Mathias Rydlund
Gustav Rydlund
Kristina Rydlund
Ulf Malmborg
Elias Filén
Annika Ståhl
Stina Åkerlind
Mattias Åkerlind
Caroline Engslätt

Barnens backyard

Sophia Ahldén
Sophia Ahldén
Sixten Lindbom
Albert Röjhammar
Evald Röjhammar
Julia Rydlund
Ludvig Axelsson
Charlie Ståhl
Freja Holmberg

Delta i eventet Run of Hope