Vår härliga vecka i Almers hus!

Vi hade magiska dagar i det fantastiska huset. Vi var fyra familjer som var där samtidigt och möjligheten att träffa andra i liknande situationer fast med andra öden var för oss väldigt betydelsefullt.

Familjen samlad på trappan utanför Almers hus, längst bak, mamma Jenny och Oliver, I mitten: pappa Micke, Elis och Hugo, Längst ner: Jonathan

Vi använde oss av cyklarna som fanns till låns och cyklade till den härliga långgrunda stranden i Apelviken, promenerade längs den fantastiska strandpromenaden in till Varberg och fiskade krabbor på klipporna. Barnen hittade en hemlig stig bakom huset som ledde ner till klipporna och när man kom ut ur skogen var det som ett hål i en enormt tät vegetation. Magiskt!

Alla i familjen älskade den härliga saltvattenpoolen på kusthotellet som vi också hade fri tillgång till. Nästan varje kväll möttes alla familjerna ute i trädgården för gemensam middag och umgänge. Vi utbytte erfarenheter och allas olika öden var lika gripande. Elis var drygt 2 år när han fick diagnosen leukemi AML och snart har det gått 2 år efter hans sista behandling. Elis är idag en välmående 4 ½-åring och även om vi försöker tänka positivt och är ödmjukt tacksamma inför livet tar vi ingenting för givet.

Tusen tack säger vi till er på Barncancerfonden!

//Jenny Grabinski, gästbloggare

Krabbfiske
Mycket lek i den mysiga trädgården blev det, Hugo och Elis
Umgänge med de andra familjerna
Hugo och Elis i den magiska öppningen i skogen
Måsen i solnedgången som snodde hela paketet med korv som var till krabbfisket
Klipporna, havet och flip-flops
Superhjälten Elis