Tack och hej eller "Frexit"

Dax att ta adjö. Ok, det är nu dags för mig att göra mitt sista inlägg i denna blogg.

Låt mig först säga att jag har haft roligt när jag skrivit men framförallt när jag läst kommentarer på tillexempel Facebook.

Pappa och Noel

Det viktigaste först, inget uppseendeväckande har hänt med Noels hälsa under denna tid. Nästa koll är någon gång i augusti om jag räknat rätt. Han mår bra, han har redan sommarknän. Sommarknän är den vetenskapliga termen för ett barns knän under sommaren. Fulla av blåmärken och skrapsår från de äventyr barnet i fråga redan hittat på utomhus i det rusiga tillstånd som kallas sommarlov. Tilläggas bör att Noel även stolt kan uppvisa en sommararmbåge och en sommarrumpa...

När jag sitter och skriver detta håller jag som mest på att avsluta min aldelens egna "Frexit". Inte bara från denna blogg utan även från mitt arbete. För drygt tio år sedan var jag med och startade OCN - Sweden, det företag som nu heter Nordiskt Valideringsforum. Jag har således jobbat med att möjliggöra för människor att "få papper på" de kunskaper och färdigheter som hen införskaffat utanför skolans fyra väggar. Och det kan jag meddela, att det är en hel del.

Under denna tid har jag träffat fantastiska människor och extraordinära verksamheter. Nu drar jag vidare, men ni finns kvar och det är det viktigaste. Tack till er alla! Jag fortsätter mitt arbetsliv på Tieto Education. Det ska bli spännande, jag ser fram emot att börja, men först skall jag ha semester.

Intresserad av mer? Min hemsida: http://www.freddebackman.se Noel på TV4: Nyhetsmorgon TV4 Film från föreläsningen "Det är mycket som är bra": Youtube Tidningsrepotaget om Noel: Artikel i Norran Tack för att ni tog er tid och du titta gärna in här igen. Kom ihåg att andra fortsätter dela med sig här. 1, 2, 3, 4 Over and out.

Tack för mig!

// Fredrik och Noel