Insamlat hittills: 176 729 kr

31%

Mål: 564 200 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
823 personer stödjer denna insamling

100 kronor per meter

När jag var 9 år gammal opererades jag för cancer i bäckenet och hamnade till följd av operationen i rullstol. Jag valde tidigt att se möjligheterna i mitt livsöde istället för begränsningarna och den första augusti 2013 ledde det till att jag blev första person någonsin i rullstol att bestiga Kebnekaise.

Den 24 juli i år börjar min resa mot nästa stora utmaning.

Då ska jag nämligen tillsammans med den kände äventyraren Johan Ernst Nilson bestiga Europas högsta berg för att samla in pengar till Barncancerfonden. Berget heter Mount Elbrus, ligger i Ryssland och dess topp mäter hela 5 642 meter över havet.

Mitt och Johans mål är att tillsammans samla in 100kr per meter vi klättrar till Barncancerfonden och för att lyckas med det behöver vi din hjälp!

Hjälp oss att samla in pengar genom att betala in 100kr per meter av vår bestigning som du vill sponsra - alla pengar går såklart direkt till Barncancerfonden!

Hur många meter vill du sponsra?

Nu kör vi!

Aron & Johan

www.elbrusonwheels.com/

OBS - Se nedan för BONUSAR om du sponsrar med minst 25 meter :-)

BONUSAR!

Sponsra minst 25 meter (2500kr) och få en VIP inbjudan till höstens stora fest (i Stockholm) där vi lämnar över pengarna till Barncancerfonden.

Sponsra minst 100 meter (10 000kr) och få två biljetter till festen samt ett signerat foto med Aron & Johan från toppen

Sponsra minst 500 meter (50 000kr) och få 4 biljetter till festen samt en personlig video från toppen.

Sponsra minst 1000 meter (100 000kr) och få 5 biljetter till festen, en personlig video från toppen samt en gratis föreläsning för ditt företag/organisation med Aron & Johan (är det utanför Stockholm står ni för resa och ev boende).

* Bonusarna registreras automatiskt och vi kommer kontakta dig med mer information. Bonusarna som har något med "toppen" att göra kan ej garanteras.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Sanaz Gabery

  Sara Lindqvist

  Carin Bergman

  Tina Pettersson

 • Björn Svedberg

  Richard O

  Oliver

  Catherine Waldenström