Barncancerfonden Östra

Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Östergötlands och Kalmar län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Plusgiro: 90 07 07-1
Bankgiro: 900-7071
Swish: 123 900 7071

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.


Information

BONDfika

Fika på BOND

Alla som varit inlagda på BOND vet hur uppskattat det är när några från föreningen kommer med mumsigt kvällsfika. Har du tid att hjälpa till en kväll?

Har du tips? Vill du vara med?

Har du idéer om aktiviteter som kan ge lite stöd och glädje för våra medlemmar? Kan du tänka dig att hjälpa till ibland?

Bli medlem

Man eller kvinna, ung eller gammal, alla är välkomna som medlemmar hos oss. Ditt medlemskap bidrar till vår verksamhet. Barn och ungdomar och dess familjer får möjlighet till en mer dräglig resa genom långa sjukhusvistelser och jobbiga behandlingar.

supersnöret

SuperSnöret

SuperSnöret är ett snöre med superpärlor som hjälper barn med cancer att bearbeta sin sjukdom. Varje pärla symboliserar en del av behandlingen.

Nyheter

 • /link/c91dcd70dca24dca89cdf0723cd81643.aspx

  Maxa Livet 2016

  Hade du cancer som barn/tonåring? Eller är syskon till någon som varit sjuk? Då är du välkommen till Maxa livet-konferensen på Aronsborg, som hålls för tredje året i rad.
 • Familjevecka på Ågrenska för barn som haft hjärntumör

  Familjevecka för barn som går i skolan och har haft hjärntumör.
 • Kolmården

  Ännu en fantastisk medlemsdag på Kolmården.
 • Föräldraresa

  Familjekontaktgruppen i Barncancerfonden Östra arrangerar i september en helgresa till Åland för föräldrar som är medlemmar i vår förening.

Kalendarium

Kalendarium