Tidningen Barn&Cancer

I tidningen kan du läsa om allt som berör cancersjukdom hos barn: diagnoser, känslor, tiden på sjukhus och senaste forskningen. Barn&Cancer vill att du som drabbad ska känna igen dig. Vi vill förmedla hopp och ge kunskap till läsarna. Men också visa att alla bidrag är välkomna och viktiga, små som stora.

Utvalda artiklar

 • /Global/Barn-och-cancer/2014/kram.jpg

  Lek och allvar på ungdomslägret

  Barncancerfondens årliga ungdomsläger är en plats där drabbade barn och ungdomar bara kan vara en i mängden - ett minne för livet för deltagarna.

  Lek och allvar på ungdomslägret

 • /Global/Barn-och-cancer/2014/Forskare.png

  Biobanken forskares hopp för framtiden

  Barntumörbanken på Karolinska universitetssjukhuset är en kunskapens bank. Varje prov ger hopp om forskningsframsteg för barn med cancertumörer.

  Biobanken forskares hopp för framtiden

 • /Global/Barn-och-cancer/2014/linda-josefin.jpg

  Första paret ut

  Josefin fick sin sista behandling förra året, Linda för tolv år sedan. De är först ut att testa Barncancerfondens peer support. De brukar träffas och prata om allt möjligt, och lite om cancer. Möt Josefin och Linda, cancerpolarna.

  Första paret ut

Fakta: Barn&Cancer

 • Första utgåva: 1987
 • Upplaga: 47 000 exemplar
 • Utgivning: Fem nummer per år
 • Priser: Svenska Publishingpriset, 2004.

Citera oss gärna, men glöm inte att ange källan. Om du har artikelidéer eller vill fråga något, mejla oss gärna på redaktionen@barncancerfonden.se.

pdf

Tidningen som PDF

Här kan du läsa tidningen direkt i din webbläsare eller ladda ner hela nummer som PDF.

Tidningen som PDF

Prenumerera

Vill du prenumerera på Barn&Cancer? Genom att bli månadsgivare till Barncancerfonden får du varje nummer direkt hem i brevlådan.

Prenumerera