Aktuellt

Hoppfulla barnHär samlar vi aktuell information om Barncancerfonden, nyheter inom barncancerområdet och uppdateringar vi gör i andra kanaler, som nyhetsbrev och blogg.

 • FokusCSR

  Välkommen till vårt event FokusCSR den 5 november 2014

  FokusCSR

 • Nu har vi släppt årets forskningsrapport, Barncancerrapporten 2014

  Nu har vi släppt vår årliga forskningsrapport, Barncancerrapporten 2014. I rapporten presenteras ett flertal av de 160 forskningsprojekt inom barncancer som pågår i Sverige just nu. Temat för i år är hjärntumörer och neuroblastom.

  Nu har vi släppt årets forskningsrapport, Barncancerrapporten 2014

 • Ny DNA-teknik öppnar vägen för bättre behandling av barncancer

  Nu har forskare, med ekonomiskt stöd från bland annat Barncancerfonden, tagit fram en ny metod för att analysera gener som orsakar återfall i neuroblastom.

  Ny DNA-teknik öppnar vägen för bättre behandling av barncancer

Kalendarium
testar puff

Bloggen

I vår blogg kan du läsa om vad som händer inom forskningen, ta del av drabbade och anhörigas egna berättelser och om fantastiska initiativ som tas i kampen mot barncancer.

Bloggen

Nyhetsbrev

Är du intresserad av att få löpande information om Barncancerfondens verksamhet? Prenumerera då på vårt nyhetsbrev "Nytt från Barncancerfonden".

Nyhetsbrev
Facebook logo

Facebook

Gilla Barncancerfonden på Facebook och visa ditt stöd till alla de barn och familjer som drabbas av barncancer. Samtidigt hjälper du oss att sprida vårt budskap och vision - om en värld där barncancer inte existerar.

Facebook

Twitter

Vi finns på Twitter som @barncancerfond. Lägg till oss i ditt nätverk så kan vi snabbt och enkelt interagera med varandra.

Twitter

Vår omvärld

Här samlar vi intressanta och relevanta nyheter om barncancer från utomstående nyhetskällor, bloggar och medier.

Vår omvärld
leksaksgubbar jobbar

Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster hos Barncancerfonden.

Lediga jobb