Barncancerfonden Norra

Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Sveriges fyra nordligaste län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Plusgiro 90 30 80 - 0
Bankgiro 903 - 0800
Swish 123 903 0800

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.


Information

supersnöret

SuperSnöret

SuperSnöret är ett snöre med superpärlor som hjälper barn med cancer att bearbeta sin sjukdom. Varje pärla symboliserar en del av behandlingen.

Vill du bli bössinsamlare?

Barncancerfonden Norra söker nu bössinsamlare till Umeå, på områdena Teg och Ersboda.

Nyheter

 • Familj och sorg

  12 oktober 2016 Familj och sorg är ett samarbete mellan Västerbottens läns landsting, Rädda barnen, Umeå kommun, Svenska kyrkan och Sensus. Barncancerfonden Norra arrangerar tillsammans med Familj och Sorg under våren 2017 tre träffar för familjer som mist.
 • Nu lanserar vi hjältepriset

  7 oktober 2016 Barncancerfonden Norra lanserar Hjältepriset. Syftet är att stimulera mer engagemang inom och utanför föreningen genom att uppmärksamma människor som gör viktiga insatser för oss samt att visa på en öppenhet genom omröstningsförfarandet. Priset går till dels en egen medlem, dels en extern part (enskild individ, förening o s v) utanför vår förening som bevisat ett extraordinärt engagemang för Barncancerfonden Norra under det gångna året.
 • /link/0aa7427455f048189b4c8d1b9e03f55b.aspx

  Utvecklingen i centrum

  26 september 2016 Barncancerfonden Norra hade den gångna helgen ett föreningsutvecklingsmöte i Umeå. Mötet genomsyrades av kreativa idéer och samtal med föreningens utveckling i centrum.

Kalendarium

Kalendarium